Изсипалият се пороен дъжд сътвори неприятности за жителите на Карловско село.

...
Изсипалият се пороен дъжд сътвори неприятности за жителите на Карловско село.
Коментари Харесай

Вижте резултата от безхаберието в Карловско СНИМКИ

Изсипалият се проливен дъжд сътвори неприятности за жителите на Карловско село. Кметът ли е отговорен?

Наводнени са улиците в карловското село Климент. GlasNews.bg попадна на фрагменти, публикувани в обществената мрежа Facebook, от които се вижда как улица в селото безусловно се е трансформирала в река, което основава обилни неприятности на водачите. По информация на Национален институт по метеорология и хидрология в Югозападна и Централна България има условия за обилни по количество превалявания, съпроводени с гръмотевични стихии. В източната част от страната през днешния ден ще има повече слънчеви часове, само че и там тук-там, основно след обяд, ще превали и прегърми. 

Христо Недялков, който алармира за наводнена улица в село Климент, написа в обява във Facebook, че това е резултатът от безхаберието на селския принц в с. Климент - евентуално засяга дългогодишния кмет Мано Манов. Недялков написа още, че кметът бил изпаднал в предизборна нервност.

Христо от години призовавал да се почисти основното пътно платно, където се събира водата от падналите дъждове в селото. " А кметът си асфалтира улицата пред тях и мисли по какъв начин с държавни пари да финансира предизборната си акция. ", добавя Недялков.

Недоволният гражданин на селото насочва въпрос към кмета Манов, ето какво гласи той: " Кмете докога мислиш, че ще поносим безобразията, които вършиш? ".

Иначе в мненията под обявата на Христо Недялков се включиха поддръжници на селския кмет, които изясняват, че кметът не може да се бори с природата. 

" Това, че е кмет не значи, че може да се бори с природата. Не съм чула някой кмет да има такива качества. Затова няма да го вините, не може да се бори със природата, да спре дъждът или вятъра. По-добър кмет няма, постоянно се е отзовавал на проблемите на хората за каквото и да е. А това си е природа, не може да се борим против нея. ", разяснява Галя Иванова.

" Човек, ти при тоя дъжд какво очакваш? Честно казано, с изключение на теб, аз персонално различен не съм чул да се оплаква от Мано, дори самоуверено мога да пожелая и на другите села и градове в Цяла България да имат подобен кмет. ", написа Евгени Богданов.

Към този миг огромен проливен дъжд залива Карлово и Сопот. Улиците там са тъкмо като тези в Климент - под вода, това съобщи наш четец. Леки коли са закъсали. 



Снимки: Христо Недялков
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР